CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Friday, July 22, 2011

Kuruskah saye??

lihat pehaku.. ramping kannnn? hahaha =p

Assalamualaikum sume!(^_^)

Happy Friday yeay!Esok dh weekend!~tonight nk g jemput kak saye yg sulung tu kat airport.. tiap2 bulan datang bershopping di sini!hmmphs~ That's why esok nk g jalan2 ke Sogo! beli baju raya Amani.. heheh =p.

Oo.. pasal tajuk di atas, saje je.. gimik lebih sebab today ada orang ckp sy lagi kurus dari b4 kawin~!=p. nampak kurus je kot.. huhu. actually my body is heavier than b4 kawin (T_T).

Before kawin: less than 65 kg
Now: 65 kg plus =p (pregnant punya pasal la nih.kikikikih)

Tapi perut mmg makin membesar. Malas pakai bengkung punya pasal. Husband pun komen perut saya membuncit dengan jayanya.. jawapan yang saya bagi kat husband;


"saya kan baru lepas beranak.. perut buncit la jadinya. cuba awak plak mengandung, tgk buncit ke tak perut tu nanti."

Tapi actually ayat di atas hanya alasan semata-mata. kuikuikui. hakikatnya saya mmg malas nk jaga perut!! lagi satu... camne nk diet kalau tgh BF baby??? any tips??Lgi susah kalau nk hilangkan perut buncit!(T_T)

Walaupun saya sedikit gemuk dr yang asal, asal maintain happy + sihat sudah!betul tak?haha =p.

p/s: tapi 'terasa' gak le bila husband tegur yang I put on weight.... (T_T)

Love,
Cindellyna

4 fairy's love and kisses:

MyRule said...

dear.. x per2.. janji sihat.. baby sihat.. :P

Bestnyer mau gi shopping esok...heheh

♥ balkidz_hunny ♥ said...

bab perut memang tak leh nak cakap ape la kan?
sy dah 2weeks bersalin, berat turun, lagi 3kg nak balik ke asal. tapinyeeee, tang perut tue mmg takleh buat ape. hari2 pakai bengkung, mcm takde ape pun. HEHEHE

Princess Cindellyna said...

my rule & balkidz: yela kan. tang perut tu memerlukan effort yg lebih!huhu

♥ dak pink said...

ikutkan mau buat sit up tok kempiskan perut, tapi, malangnya bila buat sit up, mesti bleeding. terus lupakan niat suci murni tu.