CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Tuesday, July 26, 2011

Hello cute ribbons!~=)

Assalamualaikum sume!(^_^).

Tgk ribbons2 di bawah... cuteeee kan!!!~~~

This one Diah got for Nayli =p


For more info, please visit bribbons ye! =)

Thank you Diah for introducing this to me!!!heheh. tgh obsess tgk ribbons yang comel2 nih!!! huhu. =p. Ada satu lagi website best untuk baby headband. You can go to candyribbons!.

Nak beli untuk Amani pakai time raya ni! =p

p/s: Ada lagi tak website yg jual baby headband yang comel2??? =p

♥Love,♥
Cindellyna

10 fairy's love and kisses:

Kemn Azmaili said...

ni yang jeles ngan Amani ni..Kalau Hadif pakai ribbon ok tak? hahaha...

Princess Cindellyna said...

haha. bleh je kalau ibu dia kasik =p

Maznie Omar said...

comel la.. suka tgk baby pakai ribbon2, sweet sgt.. hehehe! Farah dah ada yang menarik hati ke utk baby Amani pakai di hari raya? hehehe...

.:Mrs. Engineer:. said...

sy pn gle headband...he3

Princess Cindellyna said...

maznie!Amani dah ada 4 ribbons!nk pilih2 dlu nk beli lagi 1 ni.. hehe =p

Princess Cindellyna said...

mrs engineer: kan kan!syok ada bb girl. =)

MyRule said...

cute.. tapi x der baby girl.. :)

Qaseh said...

seronokkan baby girl...mcm2 comel2.boy punya simple2 je

Wani said...

besnye bebi girl ^_^

Princess Cindellyna said...

myrule: takpe. next nanti leh dapat bb girl. InsyaAllah. hehe

qaseh: true2!=p

wani: mmg best kan..