♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Friday, August 21, 2009

1st Ramadhan.....=)

Ah lan wa sahlan ya Ramadhan.....

Tetamu agung.....Ya Allah...kembalikan Ramadhan yang lebih baik dari tahun lepas..

Doa hari pertama bulan Ramadhan:

"Ya Allah, jadikanlah puasaku, puasa orang benar-benar berpuasa. Dan ibadah malamku, ibadah orang benar-benar mengerjakan ibadah. Dan jagalah aku dari tidurnya orang yang lalai. Hapuskanlah dosaku wahai Tuhan sekalian alam. Dan Ampunilah aku wahai Tuhan maha pengampun daripada segala dosa..."

Semoga Ramadhan kali ini membawa seribu keberkatan kepada bakal2 pengantin seperti kita...=). Selamat Menyambut Ramadhan Mubarak!!

p/s: As for me, I am really excited because this will be my last time puasa sebagai seorang yang "single". Next puasa dah kene masak juadah buka & sahur to my beloved hubby!InsyaAllah.. (^_^)


Thursday, August 20, 2009

The expensive dinner...=)

Salam all!!! (^_^)

Been busy lately so malas nk update blog!huhu...*selalu pun bz gak...tsk*.

Well, last wekend was an enjoyable wekend. Me & my prince went otw nk jalan2 tuh nth mengapa kami got into a fight..not really a fight la....more like a quarrel..memang.aku tak nafikan yang aku & my fiance once a best friend. Kami selalu kutuk mengutuk each other & sllu juga gaduh pasal aku nih kebudak-budakan skit.... while my fiance sungguh maju kedepan and matured!hahaha.almaklumlah.....1st class honor student during our University years dlu...huhu =p. I love the way he thinks.....byk benda dia fikir for our future.hihi

Well, salah aku merajuk xtentu pasal, and of course becoz aku nih degil.kate orang being the 3rd child symbolizes "api" while my prince is the first so dia memiliki ciri2 tanah.....*sebab tuh dia rilek2 je aku marah2...hahaha* Sabar jak =p. Sorry ye sayang.....

So, tgh gduh2 tuh otw nak balik umah lapar la since dia janji nk belanja Tony Roma's Steak becoz aku lulus assesment, I decided to follow. Lagipun this is my 1st time makan steak kat Tony Roma....dalam merajuk2 tuh aku follow je nk makan mana....*perut haruslah juga di isi walaupun tgh merajuk* sebab bab makan memang ku tak mengalah!hahahah

1. My dearest prince with his Rib Eye Steak....

2. My deliciously yummy lamb chop with mashed potatoes...!♥

3. Iced lemon tea with pan bread...!♥

Harus di akui....this is the first time yang makan untuk 2 orang je mencecah RM120++!!Itu pun after discount! Sungguh xdisangka....hhuhuhu. Owh well.....luckily steak dia sangat best!!!nyum nyummmmyyy!!!tp mula2 start makan tuh my & my prince xsembang byk....masing2 malas nk layan after a while,kami pun okey sebab makanan pun sedap. Nak tak nak kene mengalah gak....huhu...then kami pun berbaik semula...ecececece =p

Then my prince cakap "next time kene tunggu hari btul2 special baru leh makan mahal2.." otherwise habis duit kat makan je nti...hihi.Thank you so much dear....!!This is my first time trying a steak combo....and it was delicious!!!

Makan bersama is a good theraphy for yr relationship.Try it =p. Have a nice day!


Monday, August 10, 2009

Cindellyna's Future Reception =)

Salam all!! (^_^)

Some random updates jugak.hihi.sory ye....lately i've been busy preparing stuffs for my ministry...adehh..penat wor...*sape kate keje gomen xpenat* tsk.

After doing some surveys, I've sort of want to have this as my prelim reception ideas!Love them so much becoz of the pink color!hhihihihi =p.

1. the lovely cake

2. outdoor deco

3. for my dear bridesmaids
4. the hand bouquet
5. the prince & princess canopy

So far, this is what i've decided. Now, it's time to make it turns into a reality!

p/s: and owh.....i'll have to calculate the budjet for it juga.=).



Saturday, August 8, 2009

My future wedding dresses! =)

Salam all!!(^_^)

A little updates here.Have no time to write!Tp saja nk bt entry nih coz i takut lupa nti...hehehe.But owh well.....sometimes

" A picture is worth than thousand words" kan? =p so,

xxxxxxxxx ENJOY!xxxxxxxxx

Pakaian is Siti inspired by RizmanRuzaini. the design so much as it fits muslimah like me!=)

p/s:Runway model tuh pakai color yang sungguh cantik!!I wonder if I can have those dresses to be transformed into some "pakaian yang menutup aurat".hehehe =p


Wednesday, August 5, 2009

♥ The miracle treatment ♥ =)

Salam all!!(^_^)

Lama tak update blog ini kan?Sorry ye......I was too busy with my routine work kt office...Susah juga nk sediakan input for RMK-10 nih ye.Banyak projection project yang kene buat. Well, xpe lah, belajar kan? hihihi. But I'll have to make sure that I tell u all about this:

Last two weekends, I went to Puchong with my friends....I just don't know what's on his mind but when I reach there, I saw a bunch of ppl including the spa's owner (featured beberapa kali la dalam RAPI magzs and all that), a few other professional ppl (doctors etc).

Then, ada free blood test. Jariku dicucuk dengan jarum *Ouch* untuk ambil setitik darah. Then, she put in on a slide under a microscope. Microscope tuh di sambung with a computer so I can see clearly what's happening with my blood.

Aku tgk sel darah merah aku doesn't look very nice to me....It’s sticky and doesn’t flow nicely……then his assistant pun explain la why darah aku camnih...katanya aku on diet tapi tak well-balanced...& that's why my blood is a bit acidic....*owh i see...memang pun*=p

my blood looks like something like this *sorry i didn't take my blood's pic....xsangka ada blood test.I just go there 4 fun je =p*

As for my friends yang datang bersama, sorang tuh ada black crystal dalam sel darah merah dia since he’s a heavy smoker, and sorang lagi on long term medications.

Later, she put some cream on my hand & shoulders. Dia kate wait for about 30 minutes & then she gonna check my blood again. So I sat down for a while and test my blood 30 minutes later.

and guess what....????? darah aku yang berketul2 tadi sudah bertukar normal!!it just flow nicely in shape like the picture above! i'm quite surprised acually since 30 minit je aku dah rasa segar dan okay. My fiance plak since condition of his body xberapa elok....since he has resdung and so on, he actually feels better after the treatment dan darah dia pun sudah okay!

.........somewhat a miracle I believe...........

So,after dengar some explainations from the owner, aku terus beli cream itu! Namanya: RESVIVA!! (Search ye for this term online if berminat...=p).

For every bride-to-be, you can try this untuk mendapatkan wajah yang berseri-seri!=)

Terkjut juga bila kawan aku cakap yang his dad yang juga seorang doctor telah bagi nenek dia pakai "wellness cream” ini. It’s unbelievable when his grandma yang hmpir xleh buka mata sebab wrinkles dah actually dapat buka skit mata dia after pkai cream nih…wahh..macam kelakar pun ada kan?hehehe.=p

I feel confident with this product so then immediately, I bought a few for myself, my mom & my sis..Alhamdulillah….setakt nih I really2 love it!I feel a lot better & full of energy everyday...and my skin condition is obviously better than before!

I did suggested this to my bos too….(he’s diabetic & haven’t eating rice since a couple of years ago becoz nk jaga sugar level dalam blood dia….)

Guess what? bila dia try ni, die trus beli from me! (I have 1 extra at that time). He said that he can feel his blood flowing tru his body. The funny thing is dia kata after dia pkai cream nih, he can feel that it tickles cause his blood is flowing freely trough his body! Well today, he just ordered one more from me since he wants to share it with his wife

Some ppl might not experience this coz he said that he's really sensitive to changes! hehe. Kelakar kan?=p. Well, it's interesting to share this to the other ppl. If you have time and want to test your blood & this product, ada open day this saturday:

Host:Unify Network Marketing
Time:12:00PM Saturday, August 8th
Location:Puchong (dekat IOI mall)

Well dear friends, sharing is caring kan? I just share the information that I knew. If you want to try it yrself, go do some blood test kat their compny.It’s free of charge!!!

p/s: Ajak other beautiful ladies out there too coz sharing is caring!!!=) and owh, ada peluang untuk berbisness too if berminat!!!!=)