CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Wednesday, June 1, 2011

Hari susu sedunia =)

Amani's different expressions @ 3 months old +...=)

Salam all!(^_^).

Happy Wednesday!!hihi. I just finished my meeting and pheewww.. lega coz everthing dah setel! So sje nk remind kat diri sndiri kat sni yang today is " Hari Susu Sedunia!!'

Actually pagi tdi baru dapat tau (bila dgr HOTfm) while driving nk pergi keje =p. Saya xtau pun hari ni Hari Susu Sedunia actually... hihi. nasib baik dgr kat HOTfm tadi =p. yanie pun ada buat entry pasal Hari Susu ni.. hehe =p

So, bersempena this;

" InsyaAllah sy akan berusaha bagi susu badan kat Amani sampai umur Amani 2 tahun.."

Walaupun terpksa menjadi "pegepam tegar" dan susu saya pun ckup2 je untuk Amani, harapnya Allah murahkan rezeki Amani dengan susu saya sampai dia berumur 2 tahun... after that kene prepare susu untuk adik dia plak. hihi =p

Tadi ada jugak seorang caller HOTfm yg mention yg susu ibu adalah susu yg terbaik didunia! That's why, sy bersemangat nk bagi susu ibu kat Amani selagi boleh... huhu. So, to all mommies,

" SELAMAT HARI SUSU SEDUNIA =) !!"

p/s: Penat jugak menjadi pegepam tegar tapi selagi boleh bagi susu badan kat Amani, sy akan teruskan mengepam!cheewahh,.. hihi =p

♥Love,♥
Cindellyna

6 fairy's love and kisses:

Hunny said...

selamat hari susu sedunia.jom bf our babies sampai dorg 2 thn :)

Princess Cindellyna said...

Hunny: InsyaAllah... jom2 =)

aThidEaN said...

yaaaayyy...mari kita beramai2 berusaha bf baby kita smpi dorg 2tahun..sy pun skrg harus menjadi pengepam tegar..makin hari Ilyaas minum susu makin byk, stock harus meningkat..cuma storage problem saja...sobs2..
selamat hari susu mummy!

Princess Cindellyna said...

Selamat Hari Susu jugak athidean!=)

MyRule said...

Good luck dear...:p

Princess Cindellyna said...

Thanks MyRULE!=)