CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Monday, June 6, 2011

Blog entry ke-100!!Amani's baby bed!=)

The latest Amani: capture masa balik lunch hour td.6/6/11. =)

Salam all!(^_^)

Firstly sy nk ucap " HAPPY ANNIVERSARY" to those yg celebrate wedding anniversary last weekend. hehe. Almaklumlah.. ramai drp kita nih yg kawin time cuti skolah!so for those yg dah kawen ramai celebrate anniversary nih!=). Moga2 kita semua terus tabah mengharung dugaan perkahwinan & bahagia selamanya okeh!.. Amin..

As for me & my dear husband, our 1st anniversary will be celebrated this weekend!yiiippeee!~\(^0^)/. Moga2 ikatan kami kekal sehingga ke syurga.. bak kata sebuah novel;

" BERCINTA SAMPAI KE SYURGA.. =)"

Oklah, hari ni nk update pasal Amani dapat katil baby baru!=). Sebabnya Opah & Tok Amani datang dri Perak last weekend to visit Amani & diaorang dah mmg lama nk belikan Amani katil tp xberkesempatan since sy berpantang di Kelantan dlu.. hihi. So, skrg baru diorang sempat dtg n belikan Amani katil...(cuti sekolah kan skrg..=p)

Inilah katil yg Tok & Opah belikan untuk Amani Sabtu lepas!=). Amani baru rasmikan katil nih 2 malam... huhu. Diorg belikan warna ini coz universal... senang kalau Amani dapat adik boy so xde la segan2 adik dia nk pakai nanti =p

MyDear Baby Bed. =)

Dulu2 masa b4 lahirkan Amani, sy ingatkan nk beli katil kayu yg cam di bawah

Tapi bila guna yg babybed yg Amani dapat nih, best plak coz xda la kene beli side cover & bumper cot tu.. yg nih soft je kat tepi tu.. Amani langgar2 , tendang2 dengan kaki pun xpe.. huhu. (tpi Amani xda la camtu lagi k =p).

Pastu side depan tu bleh turunkan in case nanti Amani dah panjang nanti!Lagi, it comes with a free mattress ok!=)

Front view

Side tu plak bleh turunkan & mmg ngam2 tinggi sama dengan katil kami!=) Harga dia? Dalam RM 360++.Terima kasih Tok & Opah!=). Sebelum ni Amani tido kat atas katil mama+papa or kat tilam dia je.. So, pasni Amani kene tdo kat katil sendiri plak k!takde la kene dengar papa berdengkur lagi sebab duk jauh skit, dekat side mama tido!=p.

Katil Amani sebelah tmpt tido mama. =)

Weekend nih nk balik Kelantan. Hntar Amani balik kampung jap coz mama dia kene p outdoor training (kursus) selama 1 week.. otw tu nk singgah jap Beruas jumpa Tok (tok nek) Amani..hrm... menangisla mama Amani nanti kene tinggal... =(

p/s: FIL & my mom still ada kat Putrajaya. ptg nih nk g bersiar2 di Jambatan Putrajaya lak amek2 gmbar!lalala=p~

♥Love,♥
Cindellyna

12 fairy's love and kisses:

Mrs Nageb said...

Dar..brand ape tuh..macam best je.. :)

Princess Cindellyna said...

Brand MyDear;)

~YUN~ said...

bru nk tnye farah brand ape..cntikla,flexible plak tu,leh jd katil.. =)

Princess Cindellyna said...

yun: brand MyDear =p. nanti carik k!

amani.. said...

wah2 canggihnye katil cik amani kte tu..siap ade teddy bear lg..hehe..
cian kat amani kne tggal..semggu plak tu..

Kemn Azmaili said...

happy 1st anniversary jugak!!!

comel katil amani =)

Princess Cindellyna said...

auntie amani: hrm.. tu la nk kene tingal.. sayang.. mama dia plak yg nangis nanti.. =(

kemn: Tengkiu2 =p

Maznie Omar said...

<3 babycoat tu.. hehehe! cantik dan flexible :)

Princess Cindellyna said...

maznie: tu la kan.. nasib baik opah & tok yg pilihkan.. huhu

Leonora Halim said...

jelesnyaaaa... leh balik lunch hour tgk anak... huhu...

asna cute said...

katil tue nampak sgt komersial la penggunaan dia.. boleh turun kan side tepi utk rapatkan ke katil.. mcm nk rembat jugak nie hehe

Princess Cindellyna said...

leo: office dkt je dengan rumah. hihi. pasni bila dah bz susah la nk balik jumpa baby!=p

asna: sile2 rembat =p