CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Friday, June 17, 2011

SAYA MENANG!!!!!~=D



Assalamualaikum all!!(^_^)~

Remember my entry about creative.genius. printables?=)

I was bloghopping again n just found out that saya menang giveaway buat pertama kali! whooooohoooooooooooooooo~~~

Tapi kan.... tapi kan... tapi kan... contest tu adalah 6 bulan lepas.. (T_T). Sy baru dapat tau minggu neh.. (T_T). Sebab takde notification kan. So sy xdapat track..huhu

Dah kontek organizer tp xtau bleh claim hadiah lagi ke tak..First prize RM100 tu..(T_T). Inilah first time saya masuk contest giveaway nih.. tak sangka lak menang!hihi. (lagi sadis bila dapat tau sy menang after 6 months!huuhu)

N-way, kalau tak dapat claim pun tak pelah... it wasn't my luck kot... huhu. lagipun sy dah selamat deliver my baby Amani Sofea!=). Kalau nk claim pun nk claim untuk February tahun depan. bleh buat b-day Amani.. ho ho ho =p

Tapi saya tetap gembira dapat tau yg sy menang!!!hihihi. dah la 1st time join contest giveaway! Hari tu pun saje2 je tinggalkan comment... mana tau ada rezeki.. Alhamdulillah menang!merasa gak nk menang contest sekalipun after 6 months baru tau!huhuhu. =p.

My little princess!!kalau g mana2 mesti orang nk cubit pipi coz geram tengok!huhu

Itu saje buat kali nih!untuk kenangan saya sendiri je entry nih!hihihi =p. Tak sabar nk jumpa my baby Amani Sofea!!!!!!!!!mama rindu kat Amani!!!!!!!!!!!

p/s: Esok pukul 8 pagi dah kene berkumpul ramai2 blkg JPM nk p kursus. tempat adalah rahsia! yg sy tau kami kene bawak pakaian sukan je + semua adalah hitam k! SCARY!~ macam nk g berperang lak. hmppphhhh~~

♥Love,♥
Cindellyna

6 fairy's love and kisses:

Kemn Azmaili said...

Jumpa disana!!! Harap-harap kita tak "berperang" disana...kuikuikui..btw congratulations sbb menang ye!!! =)

Princess Cindellyna said...

kemn: hihihi. jumpa di sanaa!!!!!!=p

♥ balkidz_hunny ♥ said...

alah tomey2 :)nak cubit pipi Amani jugak! :D

congrets! rezeki baby tue :) syukur!

Princess Cindellyna said...

balkidz: Alhamdulillah rezeki kalau dapat claim lagi.hehe =p

p/s: Amani kata cubit la =p

Ayuraza said...

salam BW..h...nak jumpa jugak boleh..hehe :P amani comei sangat okeii..suker tengok bb...

Princess Cindellyna said...

ayuraza: time kasih..Amani mmg comel & montel!hehe =p