CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Friday, June 10, 2011

1st time Amani balik Perak!=)

Mama loves u soo much sayang!!!

Salam all (^_^)!!

Saya balik Kelantan today coz nk send Amani ke Kelantan sbb sy kene pergi kursus (camping) selama seminggu... takleh nk tinggal Amani kat Putrajaya suh my husband jaga coz dia sendiri pun pukul 6 pagi dah kuar keje...so kene la hntar Amani ke Kelantan jap bagi Tok Ma dia jaga....saya bertolak pagi nih dengan my husband, Tok Ma & auntie aniem by car.

Tapi today nk singgah jap di Bota (FIL) and Beruas (rumah Tok) untuk jumpa Tok Nek Amani.. xpenah jumpa lagi nih...hihi. Amani pun 1st time nih balik Perak =p

Pray that our journey will be safe ya!=)

p/s: Tak dapat imagine camne perasaan sy tinggal Amani yg comel nih di kampung nanti... sure lah mama dia nangis nanti =(

♥Love,♥
Cindellyna

4 fairy's love and kisses:

aTy _faRed~ said...

semoge selamat pergi dan kembali...aminnn.. mesti nanti rindu tak jumpe Amani seminggu kan..:)

nida-razak said...

ala siannya..mesti rindu amani nanti...xpe...seminggu tu nanti kejap je..sabar ye dear.. =)

Princess Cindellyna said...

aty_fared: thanks!sure rindu!!!

Princess Cindellyna said...

nida_razak: kene tinggal 2 minggu cmpur this week actually..huhu.rindunya nanti!~~~