CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Monday, May 30, 2011

Senyum lebar!!=)

Senyum lebar (gelak) for the 1st time!=)
Salam all (^_^)!!

How's yr Monday? sy sgt mls coz hari Jumaat hari tu cuti hntar my little brother menunaikan umrah...

" Bila tgk org pergi Umrah nih teringin nk pergi sekali... mudah-mudahan Allah permudahkan jalan & rezeki kami untuk pergi.. Amin. "

Alhamdulillah dia dpat peluang untuk pergi umrah & yang bestnye sbb dia nk khtam quran disana... my brother nih belajar di Sekolah Tahfiz so skolah diorg ramai2 pergi umrah untuk khtam quran beramai-ramai didepan kaabah... seronoknya kan.. ?=)

Tapi nanti2 la saya letak gmbar dia di sni.. hehe.

Ni nk update pantas je pasal my baby Amani dah pandai senyum2 lebar bila diagah!!!Gmbar ini & gmbar di atas dicapture last weekend! =p

Alalala... syukenye saye.. =p

Dulu2 senyum2 je... skrg dah pndai tergelak2.. huhu. lagi2 bila layan papa dia & tok ma dia yg skrg ada kat sni coz cuti skolah!=). Ye, skrg nih my mom, abah, my eldest sister ada kat Putrajaya sbb datang tgk Amani. Diorg smpai by flight on Friday night.

So, pagi2 tadi tinggalkan Amani kat rumah dengan tok ma + tok abah dia la.. takdela risau sgt hihi. Weekend lepas gak bawak Amani g jalan2 kat Perhimpunan 1Juta Belia! sangat jemmm ok!!kitaorg parking jauh giler! rasanya ada la jalan dekat 4 km.... tgk2 je pun. penat kaki jalan.. sian Amani lepas balik tu terus tido sebab penat. huhu.

Jalan2 di Karnival Jom Heboh, Putrajaya: Amani manja dengan Tok Ma dia. hehe

Smlam (Ahad) bawak Amani g jalan2 Alamanda plak, tok ma + tok abah dia nk tgk cite Nur Kasih.

Ok lah, itu saje updatenya. nti update lagi okeh!=)

p/s: Kursus sy lagi 2 minggu tak kompem lagi nih.. tak sure nk hntar Amani balik Kelantan ke tak.. hrmm...

♥Love,♥

Cindellyna

8 fairy's love and kisses:

MyRule said...

alololo...dah pandai gelak ye.. :p

harzharun said...

cikgu BM ku....

Princess Cindellyna said...

myrule: hehe. dah pandai gelak. nangis pun kuat jugak =p

Princess Cindellyna said...

harzharun: skrg ma ada kat sni.. kat Putrajaya. xnk dtg jumpa ke? =p

Leonora Halim said...

owh owh... baby always looks sooo cute!!!! :)

Princess Cindellyna said...

leo: sama cam yr baby!!=)

^effa^ said...

amani sangatttt comel!! geram nye. tak sabar jugak tunggu baby effa kua. ngee;)

Princess Cindellyna said...

^effa^: InsyaAllah.. nanti bby effa pun akan cute cam Amani =p