CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Tuesday, June 28, 2011

Contest: The best bride & groom pose ever!=)

Salam all!!(^_^)

Pe kabar sume?sorry ye!janji nk update pasal my kursus dlu tapi bila blogwalking nih tgk2 kene tag dengan cuna plak!masuk la contest ni anjuran emah somel .... suke2~~~thanks cuna sebab tag!=p

So, nanti2 la i update pasal my kursus k!

Ok lah, ini gmbar yg second wedding reception kat Perak... gmbar nih diambil di Marina Island @ outdoor photoshoot pada 19 June 2010!=). Suke sangat gmbar nih coz me & my husband nampk sweeeettttt!~~hehe =p

Aja Yeop: from bestfriend to a happily married couple =)

Ni syarat2 nyer:

1. Terbuka kepada semua..wajib menjadi follower blog emah somel
2. Menulis satu entry mengenai contest ini dah TAG 5 orang rakan anda.
.3. Upload 1 gambar terbaik dalam entry anda tadi yang bertajuk "The Best Bride & Groom Pose Ever". Tak kisah la gambar pasangan mana pun asalkan korang x copy restricted pic sesape
4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen kat entry ini

Kalau bertuah dapat la hadiah2 kat bawah ni:

1st - Wang Tunai RM100
2nd - Buku 'Indahnya Hidup Bersyariat'
3rd - Buku 'Aku Terima Nikahnya'

Tarikh tutup penyertaan : 30 June 2011

So, 5 orang yg nk buat tu sape2 je leh buat ye!bleh tak gitu??hehe =p

p/s: Lagi 3 hari nak jumpa my baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mama miss you AMANI!!!!!!

♥Love,♥
Cindellyna

3 fairy's love and kisses:

eMaH SoMeL said...

so sweet dear..later emah akan update pic from all participant ye..

btw thanks =)

Princess Cindellyna said...

tengkiu emah!!=)

choclairissa @ intan said...

haha..hadiah ke2 n ke3 tu i dh ade buku die..so kene menang tmpt pertama la kn? hahaha :)