CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Saturday, May 21, 2011

Baby Amani's first PlayGym! =)

Amani with her first PlayGym!=)

Salam all!!(^_^)

Jumaat lepas my husband dapat MC coz tak sihat... actually after balik keje hari Khamis tu dia dah mengadu penat sgt + pening2.. pastu bangun pagi Jumaat tu trus xlarat g keje... g check dengan doktor kat klinik baru tau dia demam skit.. plus ada ulser skit kat mulut dia. (stress sgt keje tu..huhu)

Ok lah, pagi2 tu after teman my husband g klinik, kami sempat menyinggah di MANJAKU, Bangi untuk cari barang2 Amani... tgk2 ada sale okeh!xtau plak.. hehe =p. So, ape lagi, mama Amani nih sempat jugak mendapatkan PlayGym untuk Amani!!=)

Ini lah dia... Flower Friends Fun & Play PlayGym =)

Actually dah lama dah tgk2 PlayGym ni.. tp sy sendiri xsure mcmana rupa bentuk dia.. hehe.. then, after singgah MANJAKU tu tgk2 ada.. so grab je lah untuk Amani. & Sy mmg nk belikan benda ni untuk dia since sy nk enhance dia punya learning capabilities!=)

Benda nih untuk from birth & onwards & function dia lebih kurang camni:

"Excellent toy to stimulate baby's hand (touch & feel) - eye coordination, sensory development, imagination & exploration, focus & problem solving skills."

Balik2 rumah je terus pasang untuk Amani bagi main... cuma benda nih xda music la.. nk yg ada music kene yg mahal2 skit.. hehe =p. Tapi xpe.. as long as Amani dapat belajar & develop dia punya skills!=)

Pastu dia ada hanging toys mcam dalam pic kat bawah nih:

Detail hanging toys =)

Sy excited gak tgk benda nih...hehe. coz ada macam2 bunyi..! baby lagi la suke kan!=p. Amani pun same! Dia yg xsuka baring pun bleh baring lama2 bawah PlayGym ni... hehe. Right now, dia tgh belajar nak capai2 hanging toys nih!Alhamdulillah.. moga cepat anak mama ni belajar ye!

Owh, btw, MANJAKU, Bangi are having a sale!!Kalau sape2 nk g bleh la ye!sale dia dari 19/5 - 8/6 kalau xsilap. or u can go to their online website:

http://babymanja.com/

Happy browsing mommies! & mommies to be!=)

p/s: Pasni nk beli buku untuk Amani plak.. nk bacakan untuk dia coz sy ada terbaca kat intenet yg kita dah bleh mulakan bacakan anything untuk dia.. so that dia akan develop dia punya language skills!=)

♥Love,♥

Cindellyna

11 fairy's love and kisses:

~YUN~ said...

waaa...mcm menarikla sale,harus pergi ni..hehe!tq!

Mrs Shareeda said...

hhi.. makin cerdik dah amani kan.. nak beli playgym gak la mcm nih.. ehehe

harzharun said...

alolo..comey....
ni yg wat rs nak gi beli jugak neh...
hai hati, sabar2...hehe...

aThidEaN said...

wah menarik ni playgym. i ada beli yg cap Ikea sbb msa kawin aritu dpt hadiah voucher ikea n xtahu nak beli ape from ikea..tp ikea playgym ni takde mainan gantung2..so tak menarik sgt..
ingt nak beli the one like urs yg ada gantung2 tu..sbb boleh develop kekuatan tgn baby nak capai mainan tu..
btw, i just realized we share same anniversary date =) 11/0/2010 kan? )

fiza said...

Wah..Amani mesti suka nie..Sangat menarik perhatian..:)

littlebabyhood said...

hi..salam kenal..

1st time comment..cute je baby amani dok bawah playgym..come bantal ladybird tu..

yup..memang kite dh bleh start mmbaca kat baby..diorang suke..if sudi bleh melawat littlebabyhood..ade jual several book suitable for babies/toddlers =)

Princess Cindellyna said...

yun: kene yun!!hehe. baju2 kat situ byk sale.. =)

Princess Cindellyna said...

mrs shareeda: Alhamdulillah dah besar.. heehe =p

Princess Cindellyna said...

athidean: ye!kita share anniversary sama la!! 11/01/2010!! =) Nanti sambut kat mane?

Princess Cindellyna said...

fiza: Amani suke sgt playgym nih!hehe =p

Princess Cindellyna said...

littlebabyhood: thanks 4 the info!!nanti nk visit!=)