CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Monday, January 24, 2011

♥My husband's 26th b-day!!! =) ♥

cuppie cupcakes for my sweetheart!=)


Salam semua!(^_^)

How r u today?Hope semuanya sihat sejahtera...& just becoz it's Monday, jgn la Monday blues plak...hehehe.Lg2 for me yg dapat cuti 4 days in a row...pergh..mmg sangat best cuti lama2 nih!!Tp surprisingly, sy sgt looking forward untuk dtg office today! (agaknya sebab rindu kat meja office yg bersepah2 kot!)hahaha =p


Ok lah, last Thursday kita dapat cuti Thaipusam kan?sy pun sambung Jumaat cuti just untuk celebrate my husband's birthday who just turned 26 on 21 January 2011!!

"HAPPY B-DAY KE 26 MY DARLING HUSBAND...!!!=)"

Wahh...dah tua dah my husband nih....skrg umur saya baru 25 tahun 2 bulan...dia dah masuk 26 =p. Actually kami sebaya tapi my husband kira tua skit la coz lahir bulan January and me on November!=p. & I didn't call him "abang" coz kami sebaya... hehe.InsyaAllah in the future akan panggil "abang" la...maybe lepas dapat baby... (sekarang nih panggil sayang je...=p)

Mengimbas kenangan lalu...cheeewah.... kami berkenalan when we're doing preparation kat INTEC untuk ke US... back then, we didn't even speak to each other sebab kelas lain2.... tgk2 pun dari jauh je.. haha. Well, ada la jugak sekali sekala berborak since one of my friend yg i rapat adalah roomate my husband!=p. Masa belajar kat US la kami mula berkenalan dengan lebih rapat... we soon become bestfriend and soon become couple and then we got married!=)Alhamdulillah...

Ok lah,

Aktiviti pada hari Jumaat @ b-day my husband macam biasa pagi2 ada mesti ada keje kene buat.. (kalau tak, taknye my husband sanggup apply cuti....huhuhu ) So, kami p bank untuk sign agreement kete! InsyaAllah we'll be getting our new car soon....=). Pastu after Friday prayer baru pergi celebrate my husband's birthday kat Midvalley & the Gardens... tpi before that, sy sempat pickup cupcakes for my husband!=). Terkejut dia bila sy tunjuk cupcakes kat dia! hahaha =p

Happy bday dear....saya sayang awak....muahsx =p

Tmbahan plak, my husband pkai baju sama tema dengan cupcakes! Actually saya pun xtau nk buat design cupcakes apa nk bagi kat my husband... yang terlintas di fikiran just MU's theme sebab my husband nih kira fanatik jugak dengan MU...huhu tp xsangka jugak dia pakai baju MU hari tu.. =p

"Surprise....!!! Happy birthday sayang....!!! hehe=)"

& malam Khamis sebelum tu, macam biasa my sister datang jugak kali nih semata-mata untuk bershopping di KL... yela kat Kelantan mana ada shopping complex yang besar2... so kira sebulan sekali jugak dia datang KL untuk jalan2 & tgk movies! & perabis duit setelah penat berkerja..... huhu

So, after Friday prayer, kami bawak la my sister pusing2 Midvalley, shopping barang2 baby skit, shopping barang untuk ma + abah skit.... & then after Maghrib, we had our dinner @ TGIF kat the Gardens... not bad la TGIF... but I prefer CHILI's! Their foods are much much better! Tapi disebabkan saja je nk belanja my husband makan sempena bday & makan 'buffalo wing' yang diwar2 kan oleh kawan2 lain yg pernah pergi.. so kami pun decided to have dinner at TGIF!

Us at the Garden's... (saya sudah buncit...huhu)

Disebabkan saya sudah berat & xlarat nk jalan banyak2....lepas makan je terus balik rumah.... sampai rumah around 10pm.. me, my husband & my sister sume dah pancit xlarat...

huhu..tp next day ada jalan2 lagi... kami jalan2 ke Sunway Pyramid on Saturday & jalan2 jugak on Sunday...pergh.. mmg pancit la last weekend! Tapi xpe lah.. yang penting sempat belanja my husband sempena bday dia & sempat bawak my sister shopping2!=)

Update pasal myself?

Hari Rabu nih kene p klinik lagi buat BSP... aduhh... tp Alhamdulillah.. saya mmg control makan skrg... & I am lucky to have my husband yg sentiasa bagi support kat saya =). Lagipun dah tinggal 6 weeks ++ before kami dikurniakan our cute little princess!

"Terima kasih sayang for taking a good care of me..=)"

p/s: My sister & my husband betul2 jaga pemakanan saya skrg... I no longer take sweet drinks or food... diet pun control.. minum air suam je.... sumenya untuk kebaikan our baby... Doakan kami sekeluarga agar kekal bahagia selamanya ye! =). Amin...


Birthday wishes for my husband... isi card xleh reveal... rahsia! hahaha =p


♥Love,♥
Cindellyna

6 fairy's love and kisses:

Leonora Halim said...

kalo tahun ni saya takmo buat apa2 celebration utk bday hubby saya, agak2 dia kesah tak? ahahahha.....

Princess Cindellyna said...

hahaha...i'm sure he won't mind if u give him a special hug & kiss!=p

Kemn Azmaili said...

Sweet la u both..semoga berkekalan hingga akhir hayat..btw, my husband pun Man U fanatic fan!!! =)

Princess Cindellyna said...

thanks kemn!!!=)sama la husband kita...huhuhu.

fia said...

sangat comel..hope u berdua bahagia selamanya amin...

Princess Cindellyna said...

time kasih fia....amin....=)