CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Thursday, November 24, 2011

2ND SHIPMENT HAS ARRIVED!=)

Assalamualaikum sume!(^_^).

Alhamdulillah... tercapai juga my wish to open a new blog sempena my 26th b-day..! jemput ye kawan2 singgah + follow this blog!!My new blog ni right now masih simple... & includes barang2 yg I import directly from US!!! Untuk ke blog ini, sila klik gambar di bawah ye!=)

2ND SHIPMENT HAS ARRIVED FROM USA!
FEEL FREE TO BROWSE YE!!!=)


Any comments and recommendations, please feel free to leave me a message okay!

Jangan lupa untuk like our FACEBOOK juga!=)


THANK YOU ALL FOR ALL THE SUPPORTS & LOVES!!!!=)

p/s: Stock handbag & wallets are coming soon!So, please stay tuned!=)

♥Love,♥
Cindellyna

9 fairy's love and kisses:

aThidEaN said...

wah..maju selangkah Farah..kita pon dh ada blogshop juge, MyHafiy Blogshop.jemputla jenguk..tgh bukak orders for diaper clutch..
btw nak tanya la, yg VS fragrant tu, ada shower gell tak?
saya mmg peminat setia VS, paling suka shower gell dia..
kalau ada nak beliiiiii..

Kemn Azmaili said...

tahniah Farah..good job babe.. =)

Princess Cindellyna said...

athidean: ada.... tp US stock.. hehe. kalau nk kene order dlu la. estimate dalm 2 weeks sampai..=)

Princess Cindellyna said...

kemn: thanks dear!=)

Leonora Halim said...

baikkk...jenguk skrg! :)

Princess Cindellyna said...

sile2...=p

hakak CNN said...

Tahniah yer, bagus tuhhh..:)

Hepy belated besaday jugak untuk Farah. Moga perniagaan bertambah maju dan hidup diberkati Farah dan family oleh Nya.

btw anak awak chumil sangat..!!

myaini said...

congrats fara...kena lawat ni....

happy belated birthday jugak!!

Princess Cindellyna said...

thanks cnn & myaini!!!=) sila lawat ye.. hehe