CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Wednesday, November 23, 2011

Happy 9 months old my little princess!=)

Hai.... tgk..saya dah ada byk gigi!!!..=)

Assalamualaikum sume!(^_^).

Alhamdulillah...... Amani dah 9 months old Friday lepas!!!! (18 November 2011)! Cepat betul masa berlalu kan.. dah 3/4 tahun dah umur Amani. huhu.

Setakat nih perkembangan Amani @ 9 months:

1) Suka & dah bleh berdiri! (tp kene pegang tgn.. hihi)
2) Dah bleh panggil mama!~~~
3) Dah pandai "kiss" pipi kalau suh kiss pipi mama & papa... =)
4) Tgh ajar salam tangan.. =)
5) Suka bercakap2 + membebel cam biasa
6) Gigi dah ada 5!!!!3 atas, 2 bawah
7) Makin berat of course!huhu
8) Merangkak makin laju!

Alhamdulillah...... stakat nih bbsitter kata Amani budak yg paling cepat belajar kat situ.. sebab dia kecik lagi 9 months dah pandai express apa yg dia nak. huhu. Kalau ikut papa dia akan kata

" Anak papa... so bijak macam papa lah!!=p"

Tapi since saya sorang je yg ada kat rumah ptg2 after keje.. (papa Amani sampai lewat) so, mmg agak susah nk masak since Amani dia tak bleh tinggal sorg2. Kalau dia perasan mama dia takde kat keliling dia, dia akan nangis. aduh... sebab tu kadang2 kene bawak Amani dengan walker dia bg main dekat kita supaya tak nangis. huhu. So, skrg petang2 balik masak simple2 je.. susah nk masak complicated2=p

Amani with her new chair.=)

Stakat nih Amani mmg tak pernah demam.... minggu ni je macam ada batuk2 skit. anyone knows how tu cure batuk without ubat??? kesian jugak tgk 2-3 hari nih Amani cam batuk2.. skrg gak dah start cuti skolah kan.. so, my mom kat Kelantan dah cuti! dia kata tak sabar nk datang Putrajaya tgk Amani!!!tp kne tunggu my youngest brother habis SPM dlu..... 15 december baru habis SPM... baru lah tok ma datang tgk Amani nanti..

Amani pinjam tudung Tok Ma.=)

Pasal my bisness plak? Alhamdulillah skt nih sambutan agak menggalakkan... (sbb introduce kat kawan2 dekat dlu) hihi. Tapi stok kne import lagi dri US.. tak banyak dah tinggal. Lagi 1 minggu nih ada Black Friday sale!yay!(^_^). Sale yg paling ditunggu2 masa kat US dlu!!! sume barang murah!!! dlu kitaorg snggup beratur pukul 3 pagi (store open at 6 am) semata-mata nk beli gadget2 yg murah2!=p.

Owh how I miss that moments...
InsyaAllah bila ada peluang lagi blehlah i g sana... =)

My little angel.=)

Weekend nih banyak agenda nk kene buat! nak g wedding kawan2 & the most important is nak tgk TWILIGHT!!!!!!!JOM SUME KITA LAYAN TWILIGHT this weekend!!=)

p/s: Anyone interested in my first giveaway? Coming soon!~~~cheewah. hihi =p

ops lupa: sila like jugak Facebook From US with love ye!=)

♥Love,♥
Cindellyna

4 fairy's love and kisses:

aThidEaN said...

yaay dah like

Cindellyna Aja said...

thanks~!!=)

~YUN~ said...

gigi dah banyaklaaa...happy 9months amani!=)

Cindellyna Aja said...

ha'a... sllu kuar air liur sekarang sebab gatal gusi. hehe. thanks mommy yun!=)