CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Monday, October 31, 2011

Lama tak update..... =)

@ Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka

Assalamualaikum sume!(^_^).

Alhamdulillah.... hari nih hari Isnin!!!rasa fresh hari nih sebab baru mula weekdays kan.. hihi. but I am sure some of you ada this so called "Monday blues!" huhu. Sy ok, saya ok je since minggu lepas hari Selasa & Rabu cuti.. pastu my mom dan my dad datang from Kelantan nk tgk Amani.. so, minggu lepas sehari je (Isnin) hantar Amani kat bbsitter. pastu hari2 lain bermanja-manja dengan mama, papa, tok ma n tok abah dia.. best la kan bermanja2!huhu. gemuk Amani duduk dengan tok ma + tok abah dia..

Last 2 weekends jugak sayabada Team Building di Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka. It was fun!!!totally lari from office dan berenjoy2 di sana.. hihi. I did bring my husband & Amani ke sana! saje je since I requested 1 room. Patutnya I kene share tp Alhamdulillah dapat plak bila request for 1 room since I cakap nk bwak family..hehe.

swimming pool sangat besar!ada 1 big pool, 2 pools for kids & 1 hot pool..=)

Room dia very nice la.. except my room panas ckit since aircond dia centralize.. malam2 skit baru sejuk.. huhu. Kami berangkat ke sana using my own car since nk bwak Amani kan.. our team building was handled by Irshad Consulting. Best gak le since aktiviti leisure2 je..tak stress and macam rilek2 out from the office je.. lagipun I dapat 1 group with my big bos yg sporting!syookkk sangat since dia sangatlah baik + sporting!=p

with colleagues and big bos..=)

Oklah, when we arrive on Friday night, of course mula2 ada ice breaking! mcam budak skolah pun ada.. hihi. tp yg kelakar nya bila big bosses turun untuk team building nih, we did see a lot of funny things! =p. yela... kat office cam serious je kan.. kat sni sumenya takde gap between the bosses & lower officers... best la jugak kan. title2 datuk2 tu sume diorang suruh tmpal kat dinding je... habis team building nanti baru amek balik title tu.. hehe.

We had our water rafting jugak on Saturday evening.. best!tp penat la skit walaupun takde la jauh pun kene peddle..huhu. That last night jugak we had our leisure session iaitu sesi karaoke!!

nasib baik kene nyanyi dalam group.kalau tak terkeluar suara sumbang i.=p

Amani & papa plak bersenang-lenang kat hotel... ada sekali je papa bawak Amani kuar jalan2 dekat Jusco... itu pun kesian susah nk bawak since dia tak biasa lagi bawak Amani kuar jalan sorang2.. huhu. nasib baik masa makan kat McD jusco tu, orang kat cashier tu tlong pegangkan Amani while papa dia nk bawak makanan ke meja.. baik tak orang Melaka?huhu

Then, hari Ahad tenghari baru habis... we all bertolak balik around 3 pm and sampai rumah kat Putrajaya around 4 pm..

itu je lah, just a short update. untuk kenangan diri sendiri.. huhu

p/s: Amani dah pandai berdiri skrg!Alhamdulillah.... dia tak suka sgt merangkak tp skrg suka sgt berdiri n bergantung kat papa & mama dia.. hehe

♥Love,♥
Cindellyna

5 fairy's love and kisses:

MyRule said...

Baiknyer org melaka..:P

Puteri resort tu dah dkt dah ngan umah my mom.. tapi x tau plak pool dia besar.. :)

Leonora Halim said...

gambar gambar...windu amani neh.. hiks!

Princess Cindellyna said...

myrule: haha. baik kan orang melaka nih=p.

leo: nanti i post gmbr Amani tgh berdiri ye!

♥ Elin ♥ said...

leo betul kata kamu tuh...gamba amani masa berdiri...rindu dgn telath die tuh kan.
mommy nih buat x paham jer kan.. ;)

Cindellyna Aja said...

elin: hihi... tu la.. rindu nih!nk balik dah nih amek Amani. yay!