CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Thursday, April 21, 2011

Sama tak...??sile komen.. hehe =p

Amani @ 2 months: her fav sleeping position after kenyang menyusu... =)

Salam semua!!(^_^)

Saje je nk menceriakan hari ini dengan gmbar2 di sini.. hehe. Since ramai orang kata Amani sama muka cam papa dia, hari nih sy tempek di sni gmbar papa dia masa kecik dengan gmbar Amani kat atas.


SAMA TAK....???? hehe =p.


Papa Amani masa kecik2 dlu..cilok kat fb my sis in law.hehe.. =p

Since Amani xpandai meniarap lagi (baru 2 months old), so gmbar ni je yg ada nk comparekan.. huhu. gmbar Amani kat atas tgh tido.. tp kalau nk tgk mata Amani luas cmne masa dia bangun, sila tgk previous entry ye =p.

p/s: Alhamdulillah... orang kata kalau baby girl ikut muka papanya, InsyaAllah akan jadi "sejuk" je. ikut kata ibubapa.. InsyaAllah... =)

6 fairy's love and kisses:

MrS JaJa said...

anak awk comellllll..suka tengok...mudahan2 ader rezeki saya dan suami nanti... =)

Princess Cindellyna said...

thanks jaja!!!InsyaAllah..=)

mommie yuyu said...

ada jugak persamaa nya..tang mata kot..comel la amani gmbr mata terbuka tu..geram tgk

Princess Cindellyna said...

huhu..tu lah. kalau mula2 bangun tido mmg mata luas je camtu.. sama cam papa dia mata luas.. hehe =p

Rosie Rose said...

alololloo.... comelnya! bagusla kalau baby girl sama ngan papa nya. sejukkkk org kata :)

Princess Cindellyna said...

Mudah-mudahan rosie... =)