CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Thursday, April 28, 2011

Amani balik Putrajaya dah esok... =)

Nak juga tempek gmbar Amani yg dah bleh pakai ribbon kat sni...hehe. =)

Salam all!(^_^)

Just nk update kat sni... sy & Amani akan balik Putrajaya esok... Ye kawan2..

Amani akan balik ke tempat kelahirannya setelah 2 bulan berada di kampung! huhu

Awal pagi esok sy akan bertolak dr Tanah Merah, Kelantan ke Putrajaya.. yang akan ikut adalah tok ma, tok abah, auntie aniem, ayah ju & ateh.... mak long Amani plak akan dtg by flight since dia on-call esok.. hehe.

doakan keselamatan perjalanan kami ye!Amin.......


p/s: Amani xsabar nk jumpa papa nih....=)

♥Love,♥
Cindellyna

5 fairy's love and kisses:

aThidEaN said...

comelnya amani pakai head band..

Mrs.Qarlista said...

alololo..kiutnye pakai ribbon! delisha kalau letak sumthing kat kepala mesti die gelisah semacammm..hehe..tunggu dah beso sketla.. :)

Leonora Halim said...

owh.. pantang di kampung kah... Leo and baby tak sampai pasir mas lagi nih.. :) bulan 7 insyaAllah Armand punya 1st trip...

Princess Cindellyna said...

athidean: haha. xde rambut pun pkai gak =p

mrs qarlista: kene tunggu besar skit nanti bleh kawan2 dgn amani.. =)

Princess Cindellyna said...

leo: u orang kelantan ke?