CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Sunday, November 28, 2010

My baby bumps at 22 weeks!=)

me at 5 months and counting!!!=)

Salam semua....!(^_^)

Alhamdulillah...pagi2 lagi hari nih dah bangun. lepas smyg subuh terus xtdo....hihi..actually sy skrg berada di Bota, Perak kat rumah my family in laws..=).smlm pergi kenduri one of my husband closest fren di Beruas, Perak....

"Tahniah di ucapkan kepada Ija& suami!Moga berbahagia hingga ke akhir hayat!=)"

Gambar selingan wedding Ija.Sempat amek gmbar dgn pengantin pempuan je..huhu.

Ok lah, gmbar2 saya kali ini sangatlah basiii....coz this pics are from cuti Deepavali hari tu...(a week before my birthday). And since dapat cuti hari Jumaat, 5 November 2010, my husband dengan baik hatinya membawa saya jalan2 ke Bukit Tinggi, Pahang as my birthday present gak!!hehehe......

Seriously rasa cam pergi 2nd time honeymoon plak!=p.Walaupun penat tp seronok gak dapat bercuti ke tmpat2 camni once a while.....=). Dapat lari dr hiruk-pikuk bandar dan kota...cheewah...hehe.


Us at Colmar Tropicale: The European style building

Tak bawak tripod so kene amek gmbar sorang2..huhu

Perut dah buncit...but I lyke!!!

jalan2 lagi & kene cekik!=p

make ice-cream sebab panas sangat!

Kami bertolak from Putrajaya dalam pukul 8.30 pagi...smgat betul bgn awal2 nk g jalan2..huhu...sejam lebih je nk sampai kat sni..so at about 10.00 am kami pun smpai..1st stop kat Colmar Tropicale yang ada bangunan2 style Eropah..dan ada kolam Swan yang cantiikkk!!tapi jalan2 cuci mata je kat sni...=).gambar2 seperti di atas ye!

Then, after that terus gerak ke Japanese Village!seronok gak coz ada macam2....jum layan gmbar2 di bawah!Zassssssssssssssssssssss


bergambar depan papan tanda dulu agar tidak sesat!hehe

pkai kimono....kat Japanese Tea House tempat buat Japanese tea ceremony!=)

posing2 skit kat depan kolam ikan koi

kami lagi di depan pondok Jepun!=p

Patutnya banyak tempat lagi boleh pergi....tp disebabkan saya cepat penat skrg...so terpksa la skip few places mcm Rabbit Farm, Strawberry Garden dll....kaki dah sakit sebab jalan lama sangat..ops.kami pergi Botanical Garden gak...tmpat byk bunga dan buah-buahan cam kat Cameroon Highland gitu....tp penat jalan kaki turun bukit tau!

Then, we headed back home around 3 pm....n stop semayang kat R&R Genting Sempah. Sempat bedal McDonals coz lapar sangat coz xsmpt lunch pun kat Bukit Tinggi!makan ice-cream je okeh!

Then, habislah perjalanan kami ke Bukit Tinggi...malam plak g dinner ikan bakar kat Bagan Lalang!first time datang sni woo......not bad la food dia...tp xsetanding makan seafood kat Sabah la!The best seafood ever tasted!hihihihihi.=p.

Conclusionnya, best betul jalan2 setelah lama xberjalan2....asek kuar kat tmpt sama je..huhu.next ingat plan nk g pulau2 pulak...or Singapore ke.=p.InsyaAllah kalau larat lagi before our baby lahir...=)

"Terima kasih husbandku yang tersayang sebab bawak saya jalan2.....next time kita pergi tmpat lain plak ye...hehehe =)"

p/s: Saya skrang sudah mencecah 25 weeks!asek sakit belakang je skrg......tp xpelah...demi baby lagi 3 bulan lebih je saya sanggup tahan apa saje!InsyaAllah...baby sihat2 tau...mama & papa tak sabar menunggu kehadiran baby dalam hidup kami..=)

♥Love,♥
Cindellyna

2 fairy's love and kisses:

dialicious said...

wah congrats!!!!baby boy ke girl?seronoknyeee tgk kwn b2b seme dh jadi m2b.hehhe

CINDELLYNA said...

hihihi....thanks dear!!!=)


belum tau lagi baby boy or girl...tiap2 kali scan mmg baby malu nk tunjuk!16 dec nih baru 4D scan.harapnya dapat tau baby boy or girl!dah xsabar nk tau n nk start shopping nih!=p