CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Monday, November 15, 2010

My 25th b-day treat!!=) ♥

"Happy birthday ke 25 aja!!!!!!!!!!!!=)"

Salam semua....!(^_^)

Alhamdulillah...saya dah genap 25 tahun 2 hari hari ini!!yeay q(^_^)p. Terima kasih kepada husband yang tersayang coz belanja makan di Chili's, Subang....huhu. Sempat jugak belanja makan walaupun 13 hb dah nk habis.=p. Sebabnya...kami masuk ke Chili's nk dinnner pukul 10.40 malam tau!huhuu


my birthday : 13 November 2010
&
our 4th anniversary
(
the day my husband ask me to be his girlfriend =p)


But guess what???my agenda for that day include:

1) Pergi kenduri kawin di Sungai Petani, Kedah (7.30 am - 8.30 p.m)

Hari Sabtu tu,ada kenduri kawan my husband di Sungai Petani, Kedah...Subuh pagi2 dah
bangun bersiap2 nk pergi kenduri....walaupun pergi 1 kereta je, kami pukul 7.30 pagi dah kuar from Putrajaya sebab janji dengan kawan nk pergi sama2 n berkumpul di Rawang.

Then the journey took us about 5 hours plus minus stop g toilet n bfast...huhuhu!bertolak pkul 9pgi then sampai 1.30 ptg...penat betul walaupun duduk je dalam kete....lenguhhh tau..bertolak balik dalam pukul 2.30 ptg...so smpai ke KL dalam pukl 8 mlam....

Conclusion: I spent half of my birth-day dalam kereta!!!


2) Pick-up my sister at Midvalley and then rush to SJMC (8.30 pm - 10.00 pm)

Since my eldest sister is coming to KL, I have to pick her up kat Midvalley and then rush to Subang Jaya Medical Center (SJMC) coz my sister sampai kat Subang Airport and tum
pang tido di wad my cuzin di SJMC...my cuzin kene admit kat ward coz ada air dalam perut dia since dia penah ada cancer...so borak2 jap...lepak2 jap...tnya how's my cuzin's condition...then dah dekat pukul 10...so i ckap kat my husband....

"Dah dekat pukul 10 nih...kalau xsempat nk dinner yg special together, kita makan esok jela..lagipun lagi 2 jam habis lah birth-day saya..."

Then, tnya2 my cuzin mana kedai2 best kat Subang nih, dia suggest pergi Chili's...wahh..sy mmglah excited coz mmg xpenah pergi Chili's!=D

3) Went to CHILI's for my birthday dinner (10.00 pm - 11.45 pm)


Sampai kat Chili's mmg full giler orang!!!!!kene buat reservation and tunggu about 30 minutes!tp xpe lah...disebabkan nk makan gak kat Chili's..tunggu jela...while waiting, my sister sempat ajak pergi boutique Charles & Keith. Sangat menarik okay...since byk giler choice dari C & K kat Midvalley....huhu...my sis sempat lagi tuu grab 1 handbag before masuk ke Chili's =p.

So, then pukul 10.40 dapat la masuk ke Chili's....since kitaorg dah tau portion for each meal sangatlah banyak..so, we decided to order these:

Triple play for a starter. Yummy!!=)

Lamb steak with garlic bread & mashed potatoes.

Grilled chicken with mushroom sauce.

Banyak okeh!!!Tapi habis licin je makan....hahahaha. =p.Honestly, saya mmg kuat makan sekarang..hohoho (O_o). My husband lagi lah....we were seated betul2 depan tv di mana pada malam itu ada bola Machester United vs Aston Villa! Lagilah excited my husband tengok bola sambil makan!

MU's fan....muka excited tgk match.sambil makan sambil layan bola...terbaiikk!!hahaha=p.

BOTH OF US together..dengan our baby almost 6 months in my tummy...=)

Kakak saya sedang melahap dengan jayanya...hahaaha =p.

Habis makan dah dekat pukul 12 tgh mlm....Alhamdulillah!sempat jugak sambut my b-day walaupun dengan makan2 je....but THANK YOU DEAR HUSBAND for making this day a special day for me..=)

Walaupun sakit pinggang duk dalam kete hampir separuh hari...but I really enjoyed this day!!!=)

p/s: Semalam, Ahad 14 November 2010, my husband belanja maternity wear!!Kira my b-day present la coz sy yg mintak my husband bagi hadiah belikan baju2 & seluar maternity!mahal tau coz habis RM beratus2!kesian my husband...huhu..I love you sayang...thanks ye sebab belanja!!!=)

♥Love,♥
Cindellyna

8 fairy's love and kisses:

HoneY said...

beli maternity's wear memang best... enjoy ya... beli baju baby lagi super duper best.. rambang mata memilih...

sayanoa said...

hai u, actually im one of ur silence reader, tapi tu dulu skang tak lagi cuz i dah ade blog(br buat hari sabtu aritu hehehe). btw nak g tau yg i dah follow & link u tau. hope u sudi follow & link me back ya

Fatin Fairuz said...

hai..hepi blated bday..;)..
anyway..me baru foolow ur blog..hope u sudi link me back ya!;)

CINDELLYNA said...

betul tu honey!!xsabar nk beli baju2 baby lak!!!=)

CINDELLYNA said...

sayanoa!!!link u back!!!!thank u sebab sudi singgah...!!!!!!!!!!!!!=)

CINDELLYNA said...

TIME KASIH FATIN!!!dah add u in my list!selamat berkenalan!=)

ms sz said...

happy b-day dear. seronok preggy kan? take care

CINDELLYNA said...

thank you ms sz!=)