CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Tuesday, September 4, 2012

Setelah sekian lama...

Assalamualaikum sume (^_^)

Harap semua sihat sejahtera... and saya juga mau wish "Selamat Hari Raya", maaf zahir & batin kepada semua .. hopefully tak terlambat lagi nk wish.. hehe

Maaf juga sebab lama tak update blog. sejak miscarry hari tu sy mmg takde mood langsung nk update blog. FB ada juga update skit2..=). Lama betul rasanya tak update... dalam berbulan2 gak rasanya.. huhu

Takde pe pun nk share kat sni kali ni cuma nk inform sy dah confirm pergi kursus selama 28 minggu (6 bulan) starting from 1 Oct 2012 - 12 April 2013... A compulsory kursus for gov officer like me if nk sah dalam jawatan =)

Sedih bila kene tinggalkan my baby girl Amani yang tengah lasak n manja ni... huhu. lagi sedih bila tempat kursus tu jauh dr rumah... weekend belum tentu boleh balik ke tak. kene ikut modul.. aduhai... tapi fikir2 balik, kali ni je kursus tu... pasni takde lagi dah...

Hopefully after habis kursus bleh kurus! sebab sure kene dera tiap2 hari! haaha. n after habis kursus nanti InsyaAllah akan berusaha untuk mendapatkan adik untuk Amani.. doakan kami ye!=)

Itu je update untuk kali ni.. doakan kami ye. till then!!!

p/s: Owh, and sape2 nk Victoria's Secret Fantasies Fragrance Mist tu bleh jenguk2 FB From US with Love k!=)

♥Love,♥ 
Cindellyna

6 fairy's love and kisses:

iietamalek said...

kuatkan semngt awak...

myaini said...

memang lama farah tak update blog ni...6 bulan lama jugak tu n harap farah kuatkan semangat....

balkidz_hunny said...

ehh pegi DPA ke?
alahaii siannye. tabah!

Kemn Azmaili said...

jumpa disanaaaa!!!!!!!!!!

Princess Cindellyna said...

@iitamalek: tq dear...=)

@myaini: tq jugak. ha.. mmg lama kan

Princess Cindellyna said...

@balkidz_hunny: yup! dpa course tu la! haha. harapnya survive!

@kemn azmaili: jumpaa di sanaaaa!!!