CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Wednesday, June 6, 2012

love you.....


My baby girl dah hampir umur 1 tahun 4 bulan.... skrg sgt manja & notti tau... geram nk cubit2 pipi tu bila datang dekat dan merengek2 dengan mama.. suka sangat datang dekat mama & papa, then kiss. Suka merajuk bila mama tak layan, Suka berjalan, tak mau dukung bila g shopping mall.... suka menjerit bila kene peluk kuat2 dengan mama. aish.. mcam2 karenah la...  tp best kan ada baby ni.. penyejuk hati & penawar segala kesedihan kita..hopefully ada rezeki lepas ni tambah baby lagi... InsyaAllah..

p/s: sorry hari ni just jotted down apa yg terlintas di fikiran je..huhu

♥Love,♥ 
Cindellyna

6 fairy's love and kisses:

eMMe said...

yea mama mesti la best kan..ade anak kan penyeri umah tangga dan pelengkap hidup mama n papa...
moga anak anak kite sihat selalu...

myfirdz said...

my bby yg 9bln tu pun dh byk karenah dia yg geram apatah lagi yg dh pndai jalan, cakp dan ajuk kita kan...

mmg pun, senyumannya penawar segala duka dan lara.. hilang pnt tgk ank snyum.. :)

Maznie Omar said...

posing mcm juru kamera.. ada bakat, ada bakat :D

MKD Parit Kecil said...

Tahukah anda Minyak Kelapa Dara mengandungi 1001 khasiat dan pembuatannya bebas dari bahan kimia? Layari http://khasiatminyakkelapadara.blogspot.com

♥ Elin ♥ said...

hahha mcm2 kerenah mcm2 ragam kan...lagi nak besar lagi bnyk perangai baru....nih dh kena panggil 'kakak'

Talha SEO said...

nice amazing websites, I came here for some inspiration, look so much better than my site!
baby wear wholesale