CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Tuesday, March 6, 2012

Husbandless for a week!

Assalamualaikum sume!!(^_^).

Gembira hari nih sebab byk keje dah settle. Lately tak sempat pun nk online FB n blog sebab byk kerja nk kene buat. Kene kejar dateline. & lagi2 bila husbandku tiada di sisi... huu....

Yela, kita nih bukannya selalu kene tinggalkan dengan husband. Selalu husband ada je disisi. Lagi2 di saat2 i perlukan dia disisi seperti keadaan i sekarang ni.. tapi takpelah, esok husband dah balik from outstation!yipppeeee!~

Well, I am going to announce something soon. Khabar berita baik buat Amani! hehe. Rezeki yang ku terima dengan penuh kegembiraan! Alhamdulillah..! I strongly believe that Allah dah merancang segala yg terbaik buat kita. Moga dipermudahkan segala-galanya. Amin...

♥Love,♥
Cindellyna

5 fairy's love and kisses:

MyRule said...

amani nk dapat adik? ;p

Nurul Ilyani said...

wow, adik amani ke tu...huhu

ReYNa said...

apa yg good news tu?hihi.another baby otw?heee..kalo betul bestnyaa!

fanramli said...

ya Allah, i've been waiting since your FB status aritu, kak farah suspended lagi good news tu.

waaaa. ape dia kak farah?? amani dapat adik keeeee. T.T

Little Miss Butterscotch said...

Hello pretty people. Let's show some love... Visit www.littlemiss-butterscotch.blogspot.com. Thanks mommies for your support!