CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Tuesday, January 10, 2012

PEMENANG FROM US WITH LOVE 1ST GIVEAWAY!YAY!(^_^)



Assalamualaikum & hi sume!(^_^)

Alhamdulillah sudah selesai "From US with Love 1st Giveaway!!" hari Ahad yang lepas! walaupun peserta tak banyak untuk 1st giveaway nih, saya harapkan agar lagi ramai yg dapat menyertai giveaway2 yang akan diadakan pada masa depan.. InsyaAllah. mungkin sebab kekangan masa / masa terlalu singkat yang diperuntukkan untuk giveaaway nih?or hadiah tak menarik? or susah sgt syarat2nya..? hehe..sila komen nanti ye.. =p

Apa2 pun, tahniah kepada semua yang telah menyertai seperti di bawah !!!=)(in no particular order)

1. http://myrule-dekattapijauh.blogspot.com/
2. http://cik-iey.blogspot.com/

3. http://arvanees.blogspot.com/
4. http://myaini.blogspot.com/

Dan pemenangnya adalah...............................(drum rollsss........................)!!!!!!!!!!!!!

jeng

jeng

jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ms DEENA AWANIS!!!! PEMILIK BLOG live.learn.love!!

Sila email saya di princesscindellyna@gmail.com ye untuk claim hadiah & bagitau which scent yang u nk for Victoria's Secret Fragrance Mist (full-sized 250ml) ye..! =)


Bagi sesiapa yang tak sempat nk participate tu, InsyaAllah next time ada lagi giveaway seumpama ini.. do wait for it k! Tahniah sekali juga kepada semua yang menyertai!! semua cotestant hebat2 belaka tau!=).

p/s: Kepada pemenang, selamat berbau wangi bersama Victoria's Secret: VS Fantasies Fragrance Mist!!=)

♥Love,♥
Cindellyna

2 fairy's love and kisses:

aThidEaN said...

farah...sori sgt entry i bertapuk dlm draft xsempat nak habiskan by ahad lepas..
sobs2 xdpt join n xdpt berbau wangi dgn VS baru tu...
seb baik stock vs i masih ada...

maybe next time leh panjangkan tempoh kot...sbb org2 xsempat mcm i ..heheheh

Princess Cindellyna said...

athidean: It's okay dear.. InsyaAllah.. nanti next giveaway saya panjangkan tempoh ye.. =. jgn sedih2 k. hehe