CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Tuesday, May 25, 2010

Our customized stamp!=)


we got this package 2 weeks ago!thanks achik!=)


Salam all!!(^_^)

Dalm sedar tak sedar lagi 17 hari lagi saya akan berkahwin...*nervous* woo...
lately pun asik penat je...mana taknye....byk benda yang last minute!huhu.....last wekend baru amek baju nikah! (akan dipreviewkan later ye...=p)

then last wekend jugaklah pergi carik tudung for nikah, veil.....kat jalan TAR....pergi carik kasut jugak tapi xjumpa2 yang berkenan....huhuhu.... and owh....btw, thanks for the info on the wedding shoes huda!=).nanti kalau sempat i pergi cari kat situ...hehhee

hari Jumaat nih cuti yeay!!!ingat nk ajak my friend pergi midvalley carik kasut...hopenye jumpa yang cantik2!

Ok lah, back to my main purpose of writing this entry.actually i just want to share with u our stamp for our wedding card! This was custom made by me n my prince....with a help from my prince's uncle yang bekerja di Headquarters Post Office Malaysia.

ready to post!=)

Act, kitorg pun xtau yg ada setem yg boleh custom made camni....they called it "SETEMKU". We were offered by his uncle to use this stamp...Pakcik yeop yang cakap boleh letak gmbar kat setem2 nih n they were indeed sama harga dengan normal stamp!!

Each of stamp with 1Malaysia logo costs 0.30cents and yang ada gmbar bunga raya mahal skit lah...but it was worth it since kita boleh customize gmbar2 kita kat setem tu!lots of my friends called me when they received our wedding card & they said that it was very cute!hehehe...=)

So, apa lagi!grab the chance to customize your stamp now!!!=)

here's the contact for all brides-to-be! =)

p/s: Episod selingan: td my prince ada msg....dia kata dia happy today coz semalam dia mimpi kami berdua telah selamat diijabkabulkan.....(wahh.... dia nervous smpai bermimpi2 tuh!)hahaha!=p

♥Love,♥
Cindellyna

19 fairy's love and kisses:

ZARA said...

huahahah. sampai mimpi dia? comel betul...

anyway i pon nak buat ar setem ni nnti... weee

kay kamal said...

jap2..aritu i tgk kat website dier..harga setem tu was 30sen denomination..tapi harga was RM12 for selembar containing 20 pieces...

so my question..isnt dat gonna total to 80sen per stamp? eventho denomination dier 30sen? tringin nk wat tapi kalau mahal mmg tlan air liur je la

tq eh

si kecil said...

wow..menarek..n cute. min order berapa eh?

kay kamal said...

sorry2..typo..i mean RM19/lembar of 20 stamps each...

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

weeeeeeeeee stamp customade mmg cute gilak! tak dinafikan. kami pon verangan bende yang same babe. nak gune pre-wedding pics sebaek mungkin *hehe* gilak kuase mcm sy mmg susah.

*teruja* tak sabo nak kawen babe. phew~

Nurulhuda|Adlie said...

kasut tu kene custom, takes like 2 weeks, kalau sempat pegi eh? hehe..

lawanya setem, nak jugak tp ntah la sempat ke tak nak membuatnya ni.. :)

BuTtErFlyInFraMe said...

dh dekat ye...good luck!

CINDELLYNA said...

zara: hahaaha..tuh le..tiba2 je msg ckp camtuh =p


kay: ye!time nih ada promotion untuk logo 1Malaysia....1 keping contains 20 stamps = 0.30 * 20 = RM 6..I mmg pay exact RM 6 for sekeping...

kalau gmbar bunga raya mahal skit...sekeping RM 19..=)

si kecil:no min order dear (as of time i beli la..)sekarang kene check balik okey!=)

CINDELLYNA said...

huda: 2 minggu???lama gak tuh!i lagi seminggu lebih nak kawin....hahaha.nampaknye kene menghabiskan masa cuti jumaat ini untuk mencari kasut!

CINDELLYNA said...

hazlynda: ye!saya pun mmg xsabr nk kawin jugak...penat bt preparation neh...hihihih

CINDELLYNA said...

good luck to u too butterflyinframe~!=)

kay kamal said...

me wans the stamp gak..how to get the promo ones? *pretty pls~~~*

~ thalhazlin ~ said...

dear, betul ke harga dia sama harga cam setem biasa? coz me tengok hari tu mahal sey. like kay cakap. uhu.
anyway, suka tengok stem awak. cantik!

~ thalhazlin ~ said...

ops. suda check balik. hee. sori salah info plak. anyway thank for the info ya. :)

syaz said...

wwoowwwiiee.. bestnyer.. i bru tau ader customize stamp.. hehehe.. gud2.. bernas n cute lar idea u.. i lllooiiikkeee! :)

syaz said...

babe.. i juz check the price.. so mahal laa..

1. Emerald Setem 30 sen 34 keping RM 500.00

2. Diamond Setem 30 sen & 50 sen 25 keping
(12 keping setem 30 sen dan 13 keping setem 50 sen) RM 500.00

3. Ruby Setem 50 sen 20 keping RM 500.00

aaiiiyyaahh..dh end kot promo tue.. *sobs*sob*

farahfatihah said...

semoga selamat semuanya

harzharun said...

ik farah wahida?...

Nora a.k.a Aira said...

hii....meet ur blog when i google about stamp...thanks for sharing info =)