CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Tuesday, May 11, 2010

1 month to go!!!! ♥ =)

Salam all...(^_^)

How's preparation everbody?=).saya baru selesai men"tag"kan orang untuk menghadiri wedding kami di facebook few days ago.

Seperti yg dijanjikan...ini adalah kad saya...=).

white + silver =)

Simple n clean look!saye suka sangat!......syukur Alhamdulillah.....it fits our budget since mmg me n my prince xmahu bazir duit on card....honestly, not many of us simpan kad kawin nih kan
? =).

Alhamdulillah segala puji bagi Allah juga....lagi sebulan kami akan sah bergelar suami-isteri. Hari ini juga adalah Hari Lahir Ibu saya!saya sayang sangat mama saya!!

"HAPPY BIRTHDAY MOM!WE LOVE U SOO MUCH!"=)

Saya juga terasa sangat bahagia today.....banyak benda yang berlaku menguatkan perasaan cinta saya kepada my fiance....=). Kami diuji dengan pelbagai dugaan. Owh well, bukankah banyak dugaan bertunang nih?=p

So, I just want to say thanks untuk semua benda yang yeop dah korbankan untuk aja.....I love you soo much sayang....=)


p/s: Berdebar-debar gak lagi sebulan nak kawin nih.....huhuhu

♥Love,♥
Cindellyna

8 fairy's love and kisses:

ZARA said...

jangan ditanya preparation saya. huhu. tak bergerak.

:) anyway. love ur invitation card. demure yet elegance gitewww

Cik Belle said...

nice invitation card! semoga semuanya berjalan lancar! hehe

Nurulhuda|Adlie said...

memang menakutkan sebab sebulan je lagi tapi it will come soon, hehe.. hope everything okay2 je sebulan ni for u both.. :)

white dress said...

cantik la awk... i like :)

CINDELLYNA said...

thanks zara!i've just visited yr blog!nice one....xpe...7 months is a long way to go!!!good luck preparing!=)

p/s: i add u dalam my list ok?

CINDELLYNA said...

thanks cik belle for the wish!harap yr preps going on smoothly jugak =)

aCik GeE cHoMeY said...

nice kad....
lagi sebulan je kan...selamat menghitung ari k..:-)

CINDELLYNA said...

thank a lot huda, white dress and achik!kad saya xsampai seringgit pun....huhuhu.=p.

p/s:berdebar-debar gak menanti hari tu...nervous k...=p