CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Wednesday, April 21, 2010

Hunting for a peep toe!=)

black is always my all time fav!!!♥

Salam all....
Daku berasa sungguh sgt laaa malas skrg nk update blog...huhu.namun, byk bnda berlaku last weekend....di mana saya n my prince dengan berjayanya cari kasut hantaran buat saya!!yahoooooo!!!hihihi .*maaf ye....terover excited =p*

Actually, last 2 weekends, i n my prince dah pergi midvalley untuk cari kasut idaman ini....unluckily, yg i suka pun dh tinggal last pair & i was on display!=(. nk bt camna....xda la rezeki...huhu.pergi cari2 jalan2 sluruh midvalley tuh xjumpa2 gak yg berkenan di hati....

so habis wekend tuh begitu sahaja....huhu

Last wekend plak, Sabtu 17 April yg lepas, misi mencari kasut pun bermula lagi. Kali ini kami menuju ke jalan TAR untuk ke SOGO....heheh. tmpat pertama yg dituju adalah tingkat 1 (yeke...tmpt kasut2 tu....)..i terbekenan satu kasut lewre tp my prince kata xlawa sangat...coz xde bling2 macam yg bawah ini.

mcam ni lbih kurang kasut dia....minus the rhinestones. =)

tp my prince kata xlawa myb becoz xnmpk grand.....kalau ada "bling bling" skit baru lah ok..huhu.

cari punya cari lagi kami pun ternampak outlet clarks. yey!!!!!!!!!!!!!!! finallly........... jumpa jgak akhirnya.saya tersenyum lebar.=D.Tanpa buang masa trus je beli kasut di situ...huhu. part yg lagi bestnye:

"a bit pricey tp luckily my prince yg bayar.....yey.hahahahaha. thanks sayang =p"
my fav: slingback + peep toe. *i lykeeeee*.mcm nih lah kasutnya...except for warna lain lah..hehe


Alhamdulillah........jumpa juga kasut yg di cari....so hantaran almost 100 % done!


p/s: Coming up next!The unexpected price of Anolon Advance (baru tau ada jual kat Sogo)......hehehe


♥Love♥
Cindellyna

4 fairy's love and kisses:

kay kamal said...

cantik!! great choice made.tak sia2 weekend.huhu

hana yoriee said...

the blings enhanced the beauty of the shoes..hehe..

princess.dHani said...

i have always loved peep toe! my wedding shoes pun peeptoe! silver lagi! :)

CINDELLYNA said...

hehe....kan2....peep toe is soooo sexy!!=p.