CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Wednesday, April 7, 2010

Help needed pleasee!!=)


Dearest friends....

Help me find this "ranting kayu" please...!I can't find it anywhere whether kat Nilai or SSF...=(.

Thanks in advance!!!!=)

p/s: Or can i chopped down some pokok di jalanan?hehehe =p

♥Love♥
Cindellyna

6 fairy's love and kisses:

si kecil said...

kata umah saya ada ranting2 kayu tu..tapi yg panjang2..kalo tak silap mak saya beli kt ayer hitam..dah lama dah.hehehe..

ooo..kat OU pun saya penah jumpa. tapi tak ingat dah kt mana. 2 thn lps..jusco kot. ade bunga2 camtu la..

farahfatihah said...

hi dear..hmm betul kata si kecil tu..kat ayer hitam byk giler..kmu duk mana?

ElyaElmo said...

bleh tnye dengan wedding2 planner..kot2 derang tahu..

Sha Pattinson said...

susah2 ambi jer ranting2 kat tepi jalan tu hehehehe ....lg jimat dan DIY

AiniQMY said...

Hi Dear, u duduk kat mana? Ada kedai kat Klang, tempa jual barang pengantin, dia jual benda tu.. :)

If u really want it, then email i la..i guide u there k.. :)

Take care..

arina_aris said...

yup kat air hitam jhr banyak tp u better not go there on weekends because a bit pricey.singaporeans turun masa weekend