CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Tuesday, March 16, 2010

He was hospitalized.......

Salam Monday to all!!~~(^_^)

Maaf lagi coz xsempat nk update blog ye....=).lama dah xupdate.....i ada je tp mmg mls nk update.....ushar2 blog org je...hehehe....rasa dah makin hmpir to our w-day yet byk lagi xhabis prepare!!i got worried everytime i think about it....ngeeee~~but macamana pun, life must go on kan?jngan fikir2 sangat pasal bnda nih...kalau fikir2 mmg xtido la jawabnye!!hihi=p

This entry is just a quick update from me.xde kene mengena dengan preparation w-dg ye!!

Last Thursday, my beloved fiance masuk ward kat Hospital Tawakkal, KL coz ada operation on Friday morning. Doctor suggested him to do an operation coz dia ada masalah sukar bernafas. So, bila dah diagnose, doktor ckp la yg kene buat operation buang skit tulang hidung coz tulang kat situ dah membengkok dan menyebabkan kesukaran bernafas....

At first, my prince's family strongly oppose decision nk operate....tp well, i've talk to my sister, which is a doctor before & she said that i was an easy operation!so.......kami pun lega lah!!=).His operation took about 3 hours....starting from 9.00 am on that Friday morning till 11.45 am.....i kat office time itu coz byk keje okeh!!!tp i pergi visit my beloved prince that nite....jam truk kat Jalan Tun Abdul Razak...tp i cekalkan hati je.nasib baik my friend, Airin dengan baik hatinya tunjukkan jalan ke Hospital Tawakkal itu coz i xtau jalan...huhu.thanks ye Airin!!=)

Friday nite after 3 hours operation.

Saturday nite, we go out for a dinner with our friends ( sempat lagi pesakit kuar jalan2 tu...huhu)

After 4 hari 3 malam di hospital itu, he was discharged yesterday morning. Alhamdulillah....=).Well, he's now in his kampung kat Perak....coz doktor bg mc for 2 weeks.....tp this Friday he's coming back to KL to do a follow-up checkup.

"Rest well ye sayang......moga cepat sembuh.....=)"

Saya xsabar nk jumpa awak!!!!!!

p/s: Please pray for my fiance ye...moga cepat sembuh!!

♥Love♥
Cindellyna

6 fairy's love and kisses:

Sha Pattinson said...

get well soom banyakkan bersabar okay

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

sy doakan die cepat sembuh..amin
setiap dugaan pasti ada kebahgiaan

sophisticated bridezilla said...

get well soon. ala, ciannye. be strong girl. dugaan ni sume.

CINDELLYNA said...

thanks ye semua....really appreciate yr support!!!=)

CINDELLYNA said...

thanks ye semua....really appreciate yr support!!!=)

idura said...

salam.sy terbaca blog awak.then perasan yg your husband operation hidung.bengkok teruk sgt ke smpi doc suh buat operation.sbb sy pon mengalami keadaan yg sm.