CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Tuesday, January 5, 2010

Can u believe it???

Salam all!!!~~(^-^)~~

Pekabar all brides to be?hihi.guessed i've been a silent reader lately.malas nk update blog coz banyak kerja. byk sangat nk kene settle.huhu.

Dalam sedar tak sedar lagi 5 months to go! ooo....tidakkkkkk!!!preparations apa yg dah buat?kami just beli barang2 hantaran n design our own card je.hihi.so here's the things that we've done:

1) Dah survey card n design : to be submitted for prelims printing akhir Jan ni.
2) Perfume: dah beli for both!!!!yeay!!!GUCCI for aja n HUGO BOSS for yeop.
3) Kasut for yeop: done
4) Watches: Di import khas from US!hihi.thanks zaf!=)
5) Tema hantaran dah survey. to be completed soon.
6) Baju akad nikah yeop dah beli. Aja punye ikut kain yang designer ada nanti.

So setakat nih hantaran semua almost settle. Just tunggu foods cam coklat, fruits n so on je coz ni nk kene beli lmbat2 skit.

Ok ke stakat nih baru je buat ini?Saya xcarik lagi pelamin n makeup~~~!!!tak sempat lagi nk balik kelantan.uwaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Tp nasib baik makcik saya adalah pakar dalam mencari tmpat2 nk upah orang buat pelamin, makeup n so on ni.kira bergantung harap kat dia la nti (x_x). Btw, sekarang nih tgh carik tiket nk balik kelantan untuk urusan survey mengsurvey wedding planner.yey!bila nih dah selesai kira lega skit....

So, sementara ini just buat apa2 yg bleh buat je:

1) VIP gift: hunting for barang2
2) DIY paperbag: my mom kate xyah DIY.susah2 je...dia kata nk sponsor tp i tetap nk DIY. Bolehkah?
3) Survey2.hihi.setakat ni dah decide nk pelamin camna n warna camna.let's see the results when i jumpa my wedding planner nti!

Then, my mom n dad datang sni last weekend for our beloved cuzin's engagement at Shah Alam:

see how gorgeous she is?& ♥ that beutiful pelamin!

abaikan mukaku yg separuh!huhu.yummy cake!!

kak mie with her fiance.=)

That's all. Nanti nk balik Kelantan this month nk survey pelamin n baju!yeay

p/s: Marilah kita berkongsi bersama2 kisah2 kita ye!=)

♥Love,♥
Cindellyna

8 fairy's love and kisses:

CINDELLYNA said...

Ops....lupa nk cakap.i dah booked my photgrapher gak..yey!!!=)deposit paid already!

AmyMizzunderstood said...

pelamin ideas mcm umie aida punya using wallpaper kan?nice!nice color too!

harzharun said...

dear...org kelantan eh?..u dah gi nilai..so, wat do u think..mn lebih murah, cun n byk pilihan between nilai n rantau panjang?...my fure kg halaman, rantau pnjg..so, mls lg la nk shoping2 sn..t tserempak dgn bkl family..derang dah tau i shoping pe,xbest la..hehehe

CINDELLYNA said...

yap!so nice kan b/g dia...hihi.actually tu dh mmg wallpaper for my cuzin's house.hihi.so dia just sediakan pelamin n that gorgeous lamps je!!

b/groud dah sedia ada.i should post the bigger picture la.combination warna dia sangat cantikkkk!!~

harzharun: i xpergi lagi rantau panjang...balik nti baru nk survey.hehe.nti kita compare sama2 k!!!

Riena said...

wallpaper sangat cantikkk...
preparation sudah 57%... yang lain2 harus dipercepatkan...buat dgn teliti dan cermat..

ReYNa said...

u amik sape ek?photoaura jugak?huhu.i nk blk kelate jugak la rase.kena gi survey cepat2 jugak la.tgk u dh prepare ni.takut coz i blom start apa lg.cuma tempah photographer je,huu,kalo la kelantan tu dekat je ngan kl

CINDELLYNA said...

yap!i dh booked photoaura!!tuh pun nasib baik coz dah full act...huhu.outdoor kene buat 3 days after sanding coz full.=)

cepat2 booked!

idayusof said...

hai hai!

5 months? bace post ni buat saya lagi nervous... *cold feet* wedding saya lagi 3 bulan... hantaran pon x beli lagi.

kamon2. mari kita bertungkus lumus.