CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Tuesday, December 15, 2009

Exactly 6 months to go!!!=) ♥


Salam all!~

How's preparations everbody?Hope semuanya doing fine!=)Currently i banyak jadi silent reader je coz xsempat nk update blog..hihi.But owh well, lagi 6 months to go before kami diijab kabulkan dan sah menjadi suami isteri.amin =).I don't know why....I've becoming more n more excited dan bersemangat untuk buat preparations for our w-day!!hehe.MyEm0.Com

Well,last Saturday genap la lagi 6 months for our w-day. So, we decided to go for 'wedding hunting' la kan. We went to LH Creative Concepts dekat dengan Jalan Pudu on Sunday coz beloved fiancé pergi Johor for his friend’s wedding on Saturday. Punya la susah nk jumpa kedai nih coz me n my fiancé xde plan pun nk pergi tgk w-card but since we have nothing else to do on Sunday, so kami pun pergi je lah. Luckily we found them after an hour.huhu. Just as decribed by our friend, it was located quite near to the Caltex station. We just park our car there at the station since susah sgt dapat parking kat situ tau!

Sampai kat sana around 4.00pm. I saw few couples tgh belek2 card. Honestly, price die quite okay la since we’ve been to 'Gedungkadkahwin' before and pricier than this & it’s within out budget range.hehe suka2!!=)MyEm0.Com

The salesgirl told us that we can bring back few samples for our future reference.Tapi we have to put RM50 as deposit. My fiance plak kata xnak survey2 lagi dah coz their price was quite reasonable so we just paid RM50 and brought back few samples. Yang bestnya kat sni kita bleh customize sendiri kad nak buat camne...huhu.not bad ah actually.So kitaorg pun byr RM50 and take home some of their cards.

So right now tinggal nk customize the card je!my fiance suka card seperti di atas ok!I pun suka coz mmg we decided for a clear white card (suci bersih gitu) with a classy look.But i nk letak ribbons la later.hehe.xdecide lagi camna.nt i put some of their samples here okey!!

Good Luck everybody in yr preparations!=)

p/s: Best rupanya pergi survey2 barang ni.hehe.=p

♥Love,♥
Cindellyna

12 fairy's love and kisses:

Yanie said...

tarikh kte sme lh...11 Jun 2010 rite...huhu

CINDELLYNA said...

eh....yeke!sama2 la kita buat preparations...hehe.congratz on yr engagement!!!=).welcome!

BuTtErFlyInFraMe said...

uishhh cari barang kawin mestilah besss!!! heaven! duit je yg tak brapa nak heaven time nak kawen..hehehe..

CINDELLYNA said...

hihihi.btul2....hari tuh ada pergi sogo ushar perfume....flora by gucci costs me about RM400...!!!

kene survey lagi.wekend skrg dah full of activities.yey!=)

~ thalhazlin ~ said...

owh. sama seperti daku. ku rasakan jua pergi survey n beli barang kawen je dah rasa bahagia. hahaha!

Cik Belle said...

i pon suke card di atas tuh. cantek. =)

ReYNa said...

wahh.,i like the card.eh.tarikh wedding 11 june jugak ke.same aaa juge:))).btw dh pilih photographer?

CINDELLYNA said...

wahh...meriah la 11 jun nti.ramai kawin!hihihi.i kene pick that tarikh coz cuti skolah..huhu

reyna: blum la...ingt nk amek photoaura.xtau aween still available ke tak..u dh pilih photographer ke??any suggestion kat mana nk amek pelamin n baju around kelantan?=)

ReYNa said...

i amik photoaura juge.hihih.sbb dh survey2 tgk photoaura la the best.butik pengantin blom tgk lg.setakat ni tgk kat kuala krai je.kalo kat kb tu rasenye bnyk la org dh booking kot kalo yg best2.mcm mybride(penah wat pelamin tunang catriona ross) tu pon tgk tarikh bln jun tu dh ade yg book.xpe aa.maybe kat tmpat u ade yg lawa2 baju n pelamin.i nk survey lps tunang la kot

lady milk said...

hai :)
seronoknya wat preparation kawen, teruja kan!
teringat zmn kite dullu..btw i`m ur silent reader

dialicious said...

white card sgt suci n cantikkan!6 mths tu sgt sekejap..wuhuuu

dialicious said...
This comment has been removed by the author.