CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ TO MY BELOVED VISITORS..PLEASE CLICK YE! THANKS A MILLION BUNCH =) ♥

♥ My Beloved Followers ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

♥ Our Anniversary!! =) ♥

Thursday, September 17, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri....*my last Raya sebagai seorang yg single* =)


Salam all!!~~(^o^)

balik kampung OoOoOoOoOOOO balik kampunggggg How's preparation nk balik raya?sure xcited sume2 nih...i pun kat office today baru bleh rest skit bt kerja dalam my room je.hehehe.apa lagi, curik peluang tulis jap blog yang dah berhabuk nih.!~=p

*raye raye raye yay!*


Tahun nih, it's my turn to give "angpau" to my siblings & cuzins, relatives etc2...almaklumlah..this year dah kira status "sudah berkerjaya".

*tak dapat dah le duit raya tahun ni.....isk*

Kiranya baru this year 2009 i dapat feel bagi angpau kat orang....merasa perasaan balik kampung ramai2.....merasa suasana tukar duit di bank....merasa shopping2 barang2 raya...coz i didn't have a chance to experience this before..

Alhamdulillah kiranya this year aku dapat merasai semua pengalaman ini....& yang pling menggembirakan aku this year adalah raya terakhir aku sebagai seorang yang single...next year InsyaAllah sudah bersuami dah=p

*my dear prince,kira raya nih decide next yer nk balik kampung mana dah ye!hehe =p*


Alhamdulillah juga sebab all my siblings ada masa raya nih!!i'm not sure whether tahun depan i boleh beraya sesama mereka lagi or not coz takut balik kampung husband lak next yer.huhu.

So, to all the bloggers! SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ye....maaf zahir & batin!!!

DRIVE HOME SAFELY!!!=)

p/s: I'm going home tonight at 3am.Jum sape2 area Kelantan kita konvoi ramai2~!

♥Love,♥
Cindellyna

2 fairy's love and kisses:

~ thalhazlin ~ said...

hiks! have a safe journey, cinderella! ;)

CINDELLYNA said...

thanks u thalhazlin!!=).u tooo!!!~